Diadiktio.com.gr

Diadiktio.com.gr

Σανίδα Web Design

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ & ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ
HTML - WORDPRESS - JOOMLA - Eshop
ΠΟΙΟΤΙΚA, ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ

H Προσιτή Λύση για τη Διαδικτιακή σας Παρουσία!


ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ

Το Diadiktio.com.gr πιστεύει στη διαφάνεια και στον εξαρχής καθορισμό των αμοιβών για τις Υπηρεσίες που προσφέρει. Στον εμπορικό κόσμο είναι σύνηθες φαινόμενο να συμφωνείται μια αρχική τιμή, η οποία, δικαιολογημένα ή μη, να φουσκώνει με την πάροδο του όποιου έργου. Θέλοντας να εξασφαλίσουμε ότι το φαινόμενο αυτό δεν θα παρατηρηθεί κατά τη συνεργασία μας, συνθέσαμε και παραθέτουμε ένα λεπτομερές τιμολόγιο για τις υπηρεσίες μας. Ανεξάρτητα με αυτό και επειδή δεν είναι δυνατόν να προβλεφτούν εκ των προτέρων και στο 100% όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας, κατά τις πρώτες μας συναντήσεις θα μπορέσουμε να καλύψουμε όλα τα κενά και να προσδιορίσουμε επακριβώς την τελική τιμή, η οποία ΔΕΝ θα αυξηθεί κατά την πορεία. Διευκρινίζουμε ότι η αμοιβή για την κατασκευή ιστοσελίδων εισπράττεται με την ολοκλήρωσή τους (δεν λαμβάνουμε προκαταβολές) και πριν την τελική παράδοση ή δημοσίευση των αρχείων που τις συνθέτουν.

Το τελικό κόστος απόκτησης της ιστοσελίδας ή του διαδικτυακού σας τόπου προκύπτει από το άθροισμα των κοστών τριών συνισταμένων που αφορούν στα επιμέρους στάδια ολοκλήρωσής τους. Συνεπώς, για να αποκτήσετε μια ακριβή εκτίμηση του κόστους απόκτησης πρέπει να συνυπολογίσετε το κόστος των τριών αυτών συνισταμένων, το οποίο εξαρτάται από τα ειδικά χαρακτηριστικά που θέλετε να έχει η ιστοσελίδα σας. Οι συνισταμένες αυτές είναι το κόστος σχεδίασης-κατασκευής, το κόστος ονομασίας-φιλοξενίας και το κόστος υποστήριξης. Το Diadiktio.com.gr προσφέρει πακέτα για την απόκτηση ιστοσελίδων HTML-Wordpress-Joomla και eshop με φιξαρισμένη τιμή βάσης που περιλαμβάνει όλες τις βασικές παροχές που απαιτούνται για την ιστοσελίδα σας. Για όσα επιπλέον χαρακτηριστικά επιθυμείτε να διαθέτει η ιστοσελίδα σας παρέχονται οι συναφείς τιμές διάθεσής τους. Όπως θα δείτε, οι τιμές της Diadiktio.com.gr είναι όχι απλώς ανταγωνιστικές, αλλά απίστευτα προσιτές. Συνδυαζόμενες δε με τον επαγγελματισμό και την συνέπεια λόγων και έργων που, όπως θα διαπιστώσετε από την πρώτη κιόλας συνάντηση, την χαρακτηρίζουν, καθιστούν τo Diadiktio.com.gr την καλύτερη επιλογή για τη δημιουργία και τη συντήρηση της διαδικτυακής σας παρουσίας.ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα βασικά μας πακέτα διαθέτουν αρκετά χαρακτηριστικά και δυνατότητες ώστε να υπερκαλύψουν τις ανάγκες του μέσου ενδιαφερόμενου. Καθένα από τα πακέτα αυτά μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις διαδικτυακής παρουσίας οποιουδήποτε επιτηδευματία, ελεύθερου επαγγελματία ή μικρομεσαίου επιχειρηματία. Είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να αποτελέσουν μια στέρεη βάση εκκίνησης, η οποία σταδιακά και εφόσον το κρίνετε σκόπιμο μπορεί να επεκταθεί ώστε να καλύψει κάθε άνοιγμα ή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρετε. Η πρόσκτηση των πακέτων αυτών αποτελεί μια καλή επένδυση εκ μέρους σας, αφού σας παρέχουν την διαδικτυακή παρουσία που χρειάζεστε χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Οι τιμές βάσης και τα χαρακτηριστικά των βασικών μας πακέτων είναι:

ΤΙΜΕΣ ΒΑΣΗΣ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ HTML-PHP

300 €

 

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ JOOMLA - WORDPRESS

400 €

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ E-SHOP

500 €

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΒΑΣΗΣ

 • 1-5 σελίδες - μέχρι 20 προϊόντα:

  Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας ή του ιστότοπού σας κατά την δημιουργία της μπορεί να είναι διαρθρωμένο σε 1 έως 5 επιμέρους σελίδες και προκειμένου για eshop τα προϊόντα σας μπορεί να είναι μέχρι 20. Η έκταση αυτή είναι συνήθως υπεραρκετή. Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, η σελίδα του Diadiktio.com.gr που επισκέπτεστε κατά τη δημιουργία της διαρθρώθηκε σε 4 μόλις σελίδες. To περιεχόμενό σας μπορεί να είναι γραμμένο σε οποιαδήποτε γλώσσα. Ωστόσο, το Diadiktio.com.gr φέρει ευθύνη ως προς τη γραμματική, το συντακτικό και την ορθογραφία και αναλαμβάνει πλήρως τη διόρθωσή μόνο κείμενων που είναι γραμμένα στην Ελληνική ή στην Αγγλική γλώσσα. Στην τιμή βάσης περιλαμβάνεται η επιμέλεια κειμένων μόνο σε μια γλώσσα (Ελληνικά ή Αγγλικά). Οι φωτογραφίες των προς πώληση προϊόντων σας πρέπει να παρασχεθούν από εσάς.

 • Πλατφόρμα της επιλογής σας:

  Η ιστοσελίδα σας μπορεί να σχεδιαστεί και να κατασκευαστεί με οποιαδήποτε εφαρμογή (πλατφόρμα) ανοικτού κώδικα επιθυμείτε. Εμείς θα σας προτείνουμε την πλατφόρμα που θεωρούμε καταλληλότερη για εσάς, αλλά η τελική επιλογή είναι 100% δική σας.

 • Δυναμικός (responsive) σχεδιασμός:

  Η ιστοσελίδα σας σχεδιάζεται με τρόπο που να προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης στην οποία προβάλλεται. Για να καταλάβετε τι σημαίνει αυτό, μειώστε σταδιακά το μέγεθος του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε. Θα παρατηρήσετε ότι οι γραμματοσειρές, οι εικόνες και τα άλλα στοιχεία της ιστοσελίδας μας προσαρμόζονται στο εκάστοτε μέγεθος του παραθύρου. Η δυνατότητα αυτή είναι χρήσιμη για την βελτιστοποίηση προβολή της ιστοσελίδας στους διάφορους τύπους συσκευών (Υπολογιστές, tablet, κινητά τηλέφωνα), οι οποίοι διαθέτουν οθόνες με διάφορα μεγέθη και δυνατότητες ανάλυσης.

 • Υποστήριξη Jquery, javascript, PHP, SQL:

  Για να αποκτήσει η ιστοσελίδα σας επιπλέον δυνατότητες και εφέ όπως δυναμικά μενού πλοήγησης, φόρμες επικοινωνίας ή σχολίων, κυλιόμενα ή αναδιπλούμενα κείμενα και εικόνες είναι απαραίτητο κατά τον προγραμματισμό να γίνεται χρήση ειδικών κωδίκων (jquery, javascript) ή ακόμα και γλωσσών προγραμματισμού (PHP, SQL). Για την εκμετάλλευση των δυνατοτήτων αυτών από την ιστοσελίδα σας, δεν χρεώνεστε επιπλέον.

 • Απεριόριστα Δωρεάν Plugin & Script:

  Τα plugin και script πρακτικά είναι κομμάτια κώδικα που επιτελούν διάφορες βασικές και δευτερεύουσες λειτουργίες για τη ιστοσελίδα σας. Για παράδειγμα, η φόρμα επικοινωνίας, το μενού πλοήγησης που αλλάζει σχήμα κατά την κύλιση, τα κείμενα που εμφανίζονται με εφέ και άλλα πολλά στοιχεία της ιστοσελίδας μας βασίζονται σε plugin και script. Στο διαδίκτυο διατίθεται μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία από δωρεάν plugin και script που ουσιαστικά καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η ιστοσελίδα σας μπορεί να περιλαμβάνει όσα από αυτά χρειάζεστε ή θέλετε (ακόμα και του paypal για λήψη online πληρωμών) χωρίς επιπλέον χρέωση για την παραμετροποίηση και την προσαρμογή τους. Η παροχή δεν ισχύει για plugin και script που διατίθενται αντί αντιτίμου από τους δημιουργούς τους.

 • Προσαρμοσμένη Σχεδίαση:

  Η μορφοποίηση (γραμματοσειρά, χρώματα, εικόνες) και τα χαρακτηριστικά (μενού πλοήγησης, φόρμες κλπ) της ιστοσελίδας σας καθορίζονται από εσάς, όπως εσείς θέλετε. Το Diadiktio.com.gr προτείνει αρχικά με βάση την εμπειρία του, αλλά στη συνέχεια προσαρμόζει το παρουσιαστικό και τον κώδικα της ιστοσελίδας σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις επιλογές σας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

 • Κώδικας SEO:

  Το Diadiktio.com.gr εφαρμόζει τεχνικές προγραμματισμού για την εκμετάλλευση του SEΟ (Link building, schema.org structure, json.ld markup κλπ) για τις ιστοσελίδες που κατασκευάζει και τις υποβάλει σε όλες τις μεγάλες μηχανές αναζήτησης, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Οι ίδιες υπηρεσίες προσφέρονται έναντι λογικού τιμήματος για ιστοσελίδες και δικτυακούς τόπους που έχουν κατασκευαστεί από τρίτους. Για τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του SEΟ διαβάστε την αντίστοιχη παράγραφο από τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

 • Κείμενα του πελάτη:

  Στην τιμή βάσης η σύνταξη των κειμένων γίνεται από τον πελάτη σε ηλεκτρονική ή χειρόγραφη (έντυπη) μορφή. To diadiktio.com.gr αναλαμβάνει την δακτυλογράφηση και την διόρθωση/επιμέλεια των κειμένων για την εισαγωγή τους στην ιστοσελίδα. Η έκταση των κειμένων στην τιμή βάσης μπορεί να είναι μέχρι 10 σελίδες Α4 (Γραμματοσειρά Arial-12px, περίπου 5000 λέξεις) και αφορά στο καθαρό κυρίως περιεχόμενο της ιστοσελίδας σε μία γλώσσα (Αγγλικά ή Ελληνικά). To Diadiktio.com.gr μπορεί να αναλάβει τη σύνταξη στην Ελληνική ή την Αγγλική γλώσσα, καθώς επίσης και τη μετάφραση κειμένων από τα Ελληνικά στα Αγγλικά και αντιστρόφως σε ανταγωνιστικές τιμές.

 • Δωρεάν subdomain:

  Σας παρέχεται εντελώς δωρεάν και για όσο χρόνο θέλετε μια διαδικτυακή διεύθυνση (URL) της μορφής name.diadiktio.com.gr με απεριόριστο χώρο, απεριόριστους λογαριασμούς Εmail, απεριόριστες βάσεις δεδομένων, υποστήριξη PHP, shopping cart και γενικώς τα πάντα που χρειάζεται για να μπορέσει η ιστοσελίδα σας να λειτουργήσει πλήρως και να είναι προσβάσιμη από το κοινό χωρίς να αγοράσετε δική σας διεύθυνση. Για προσωπικές ή για ιστοσελίδες μεμονωμένων επαγγελματιών μια τέτοια διεύθυνση είναι υπεραρκετή. Αν, ωστόσο, θέλετε να αγοράσετε τη δική σας διεύθυνση μπορούμε να μεσολαβήσουμε έναντι πολύ λογικού τιμήματος. Η παροχή της δωρεάν διεύθυνσης δεν προσφέρεται για ιστοσελίδες με ερωτικό περιεχόμενο.

 • Ένα έτος φιλοξενία στον HOSTGATOR:

  Ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν διεύθυνση sub-domain που σας παρέχουμε, η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται δωρεάν για ένα έτος από τo Diadiktio.com.gr με τη διεύθυνση που θα αγοράσετε. Διατίθενται όλες οι παροχές και ισχύουν οι ίδιοι περιορισμοί περιεχομένου που προαναφέρθηκαν για το δωρεάν subdomain.

 • Ένα έτος υποστήριξη:

  Παρέχονται δωρεάν για ένα έτος όλες οι υπηρεσίες που αφορούν στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της ιστοσελίδας σας, με τους όρους που αναφέρονται στο αντίστοιχο τμήμα.


ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τιμολόγιο Υλοποίησης

Αν τα βασικά μας πακέτα δεν σας καλύπτουν, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον δυνατότητες με φιξαρισμένη και γνωστή εκ των προτέρων τιμή. Έτσι, μπορείτε να ελέγχετε το τελικό κόστος της ιστοσελίδας σας και να είστε σίγουροι ότι δε θα ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας. Οι επιπλέον παροχές είναι τόσο πολλές που δεν είναι δυνατόν να παρουσιαστούν όλες. Ενδεικτικά, ωστόσο, οι πιο συνηθισμένες επιπλέον παροχές που ζητούν οι πέλάτες μας κοστίζουν:

 • ΕΞΤΡΑ ΣΕΛΙΔΕΣ:

  Αν για τη διάρθρωση της ιστοσελίδας σας απαιτούνται πάνω από 5 ανεξάρτητες σελίδες, το κόστος για κάθε μια από επιπλέον σελίδες ανέρχεται στα 20€, υπό την προϋποθεση ότι τα κείμενα θα είναι δικά σας.

 • ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ:

  Αν επιθυμείτε να δώσετε απλώς ορισμένες γενικές κατευθύνσεις και το Diadiktio.com.gr να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη σύνταξη των περιεχομένων της ιστοσελίδας σας με βάση τις κατεθύνσεις σας, το κόστος ανέρχεται στα 30€ ανά σελίδα (μέγεθος σελίδας Α4 με γραμματοσειρά Arial μεγέθους 12px, περίπου 500 λέξεις) περιεχομένου. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και η ενσωμάτωση τυχόν διορθώσεων ή/και παρατηρήσεων επί του αρχικού κειμένου που θα συντάξουμε για εσάς.

 • ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

  Η μετάφραση περιεχομένου από τα Ελληνικά στα Αγγλικά κοστίζει 30€, ενώ από τα Αγγλικά στα Ελληνικά κοστίζει 25€ ανά σελίδα (μέγεθος σελίδας Α4 με γραμματοσειρά Arial μεγέθους 12px, περίπου 500 λέξεις) περιεχομένου.

 • SCRIPTS - PLUGIN ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ:

  Αν θέλετε η ιστοσελίδα σας να περιλαμβάνει plugin ή script που διατίθενται από το δημιουργό τους έναντι αμοιβής, πέρα από το κόστος απόκτησής τους που καθορίζεται από τον δημιουργό τους, χρεώνεστε από το Diadiktio.com.gr 10% επί της τιμής αγοράς του για την προσαρμογή και την παραμετροποίησή του.

 • ROYALTIES:

  Ορισμένες εικόνες, αρχεία ήχου και αποσπάσματα (clips) video προστατεύονται από περιορισμούς χρήσης και για να συμπεριληφθούν στην ιστοσελίδα τους πρέπει να καταβληθούν ειδικά δικαιώματα (royalties) στον δημιουργό τους. Παρότι κάτι τέτοιο είναι σχετικά σπάνιο, αν θέλετε η ιστοσελίδα σας να περιλαμβάνει τέτοια στοιχεία ή αρχεία, τα έξοδα ειδικών δικαιωμάτων θα σας βαρύνουν. Αν θέλετε να μεσολαβήσουμε εμείς για την πληρωμή των δικαιωμάτων αυτών, η χρέωση ανέρχεται στο 10% της τιμής τους.

 • ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΦΙΛ:

  Για τη δημιουργία σελίδων προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα (facebook, google+, linkedin κλπ) το κόστος είναι 20€ ανά προφίλ. Η υπηρεσία παρέχεται και αυτόνομα (χωρίς την κατασκευή ιστοσελίδας) στην τιμή των 30€ ανά προφίλ.

 • ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εshop:

  Για την προσθήκη κάθε προϊόντος πέραν των 20 που περιλαμβάνονται στην τιμή βάσης η χρέωση ανέρχεται στα 2€ ανά προϊόν.

 • ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ PLUGIN:

  Αν αντί μέσω PayPal επιθυμείτε να πληρώνεστε από τους επισκέπτες σας μέσω της τράπεζάς ή των τραπεζών που συνεργάζεστε, πέρα από το κόστος πρόκτησης των αναγκαίων plugin ή script που καθορίζεται από την τράπεζα σας, χρεώνεστε το ποσόν των 15€ ανά plugin ή script για την προσαρμογή και την παραμετροποίησή του.

 • AΛΛΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ:

  Πέρα των προαναφερθεισών, μπορούμε να σας προσφέρουμε και πολλές άλλες ακόμα παροχές, όπως SSL Certificates, Προώθηση μέσω Google ή/και Facebook ή/και Bing, αναφορές επισκεψιμότητας, διαδικτιακές διαταγές πληρωμής, εγκατάσταση εφαρμογών κλπ. Εφόσον ενδιαφέρεστε θα σας ενημερώσουμε για το κόστος τους κατόπιν συνεννοήσεως.

WEB HOSTING

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Αξιόπιστη Φιλοξενία με διαθεσιμότητα άνω του 99,9%

Όπως εξηγήθηκε στη σελίδα με τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ που προσφέρoυμε, η ιστοσελίδα σας όταν ολοκληρωθεί αποτελείται από αρχεία, τα οποία για να είναι προσβάσιμα από το κοινό πρέπει αφενός να φορτωθούν σε κάποιον εξυπηρετητή, αφετέρου ο χώρος που θα φορτωθούν να επισημανθεί με μια διαδικτυακή διεύθυνση. Στην τιμή βάσης για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας, σας παρέχεται χωρίς επιπλέον χρέωση μια διαδικτυακή διεύθυνση της μορφής name.diadiktio.com.gr και τα αρχεία σας φιλοξενούνται στο λογαριασμό τoυ Diadiktio.com.gr. Ωστόσο, ειδικά αν η ιστοσελίδα σας προορίζεται για εκτεταμένη εμπορική χρήση, ίσως να επιθυμείτε να αποκτήσετε μια δική σας διεύθυνση. Προς τούτο πρέπει να απευθυνθείτε σε κάποια εταιρεία καταχώρησης διαδικτυακών διευθύνσεων και να αγοράσετε το όνομα που επιθυμείτε. Το Diadiktio.com.gr μπορεί να σας συμβουλεύσει για το όνομα της διεύθυνσης και αναλάβει την όλη διαδικασία αγοράς της εκ μέρους σας, χωρίς επιβάρυνση από την πλευρά σας. Μετά την αγορά, το κόστος της οποίας θα καλυφθεί από εσάς, η διεύθυνση σας ανήκει 100% και μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε όπως εσείς θέλετε.

Αφού αποκτήσετε τη διαδικτυακή διεύθυνση που σας εκφράζει, έχετε τρεις επιλογές για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας:

 • Να χρησιμοποιήσετε τον εξυπηρετητή του diadiktio.com.gr με όλες τις δυνατότητες και παροχές που προσφέρει o HOSTGATOR στους πελάτες της. Το κόστος της επιλογής σας αυτής, έαν έχουμε ή πρόκειται να κατασκευάσουμε εμείς την ιστοσελίδα σας, ανέρχεται σε 30€ το έτος (το πρώτο έτος δωρεάν), ενώ για ιστοσελίδες που δεν έχουμε κατασκευάσει εμείς σε 50€ το έτος. Σας συνιστούμε θερμά την επιλογή αυτή για το ξεκίνημά σας, καθόσον σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε πλήρως όλες τις παροχές μιας από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων με ελάχιστο κόστος για εσάς.
 • Να δημιουργήσετε στον HOSTGATOR ένα δικό σας λογαριασμό, τον οποίο να χρησιμοποιήσετε για τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας. Όπως αναφέραμε και αλλού, o HOSTGATOR είναι υποδειγματικός στην εξυπηρέτηση και εξαιρετικά γενναιόδωρος στις τιμές της. Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα προγράμματα φιλοξενίας και τις τιμές τους από την ιστοσελίδα του HOSTGATOR. Το βασικό του πρόγραμμα, είναι υπεραρκετό για τις ανάγκες του 99% των ιστοσελίδων.
 • Να διαλέξετε μια εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων της αρεσκείας σας, να δημιουργήσετε σ’ αυτήν ένα λογαριασμό και να φιλοξενήσετε εκεί την ιστοσελίδα σας.

Όποια και να είναι η επιλογή σας, το Diadiktio.com.gr θα αναλάβει, εφόσον το επιθυμείτε, να ανεβάσει την ιστοσελίδα σας για λογαριασμό σας, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση. Σε κάθε περίπτωση, λάβετε υπόψη ότι για ορισμένες παροχές που αφορούν στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ της ιστοσελίδας σας, πρέπει να έχoυμε πρόσβαση στο λογαριασμό σας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δίπλα στον πελάτη

Για ότι πρόβλημα προκύψει

Μετά την τελική δημοσίευση το Diadiktio.com.gr αναλαμβάνει την υποστήριξη της ιστοσελίδας ή του δικτυακού τόπου σας ΔΩΡΕΑΝ για μια περίοδο διάρκειας ενός(1) έτους. Η περίοδος αυτή μπορεί, εφόσον το επιθυμείτε, να ανανεώνεται σε ετήσια βάση με καταβολή αντιτίμου ίσου προς το 10% της τιμής κατασκευής της σελίδας. Για παράδειγμα, αν για τη κατασκευή της ιστοσελίδας σας χρεωθήκατε το ποσό των 400€, το ετήσιο αντίτιμο για την υποστήριξη της ιστοσελίδα σας θα ανέρχεται μόλις στα 40€, δηλαδή λιγότερο από 4€ το μήνα!

Σε περίπτωση που η ιστοσελίδα σας δεν έχει κατασκευαστεί από το Diadiktio.com.gr και ενδιαφέρεστε να αναλάβουμε την υποστήριξή της, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δυνατότητες και τις προοπτικές συνεργασίας. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να δεσμευτούμε εκ των προτέρων επειδή, αν ο κατασκευαστής της ιστοσελίδας σας δεν έχει ακολουθήσει τους διεθνείς κανόνες ορθής συγγραφής κώδικα, τις ενδεδειγμένες πρακτικές προγραμματισμού και τα καθιερωμένα πρότυπα του σχεδιασμού ιστοσελίδων, θα είναι είναι πολύ δύσκολο (έως ακατόρθωτο) να μπορέσουμε να σας εξυπηρετήσουμε. Σε κάθε περίπτωση θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας με όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

H λήψη των παροχών υποστήριξης στηρίζεται στην αρχή της κατ’ εντολή ανάθεσης, δηλαδή το Diadiktio.com.gr εκτελεί την όποια εργασία ή ενέργεια που αφορά στις προαναφερθείσες παροχές ΟΠΟΤΕ ζητήσει ο εκάστοτε πελάτης και ΜΟΝΟ εφόσον λάβει ρητή εντολή από αυτόν. Στον πελάτη παρέχεται εγκαίρως ενημέρωση και συμβουλή για την απαίτηση ή μη ενεργοποίησης κάποιας ή κάποιων από τις παροχές, αλλά η τελική απόφαση για το αν και πότε αυτές θα ενεργοποιηθούν έγκειται αποκλειστικά στον πελάτη. Εξαίρεση αποτελεί η λήψη αντιγράφων ασφαλείας για την οποία δίνεται μια και μόνη εντολή κατά τη σύναψη της συμφωνίας παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

Οι παροχές που περιλαμβάνει η υπηρεσία υποστήριξης είναι οι εξής:

 •  Λήψη και διατήρηση αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων και της εγκατάστασης της ιστοσελίδας σε μηνιαία βάση.(*)
 •  Έλεγχος και αποκατάσταση λειτουργίας της εγκατάστασης της ιστοσελίδας.(*)
 •  Διαμεσολάβηση με την εταιρεία φιλοξενίας της ιστοσελίδας για αποκατάσταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας. Τυχόν έξοδα που θα απαιτήσει η εταιρεία φιλοξενίας της ιστοσελίδας βαρύνουν τον πελάτη. Η προτεινόμενη από τo Diadiktio.com.gr εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων HOSTGATOR δεν χρεώνει έξοδα αποκατάστασης σε κανένα από τα προγράμματα που προσφέρει.
 •  Επαναφόρτωση του πιο πρόσφατου αντιγράφου ασφαλείας των αρχείων της ιστοσελίδας σε περίπτωση απώλειάς τους. Για την ενέργεια αυτή μπορεί να απαιτηθεί και συνδρομή της εταιρείας φιλοξενίας της ιστοσελίδας. Τυχόν έξοδα που θα απαιτήσει η εταιρεία φιλοξενίας της ιστοσελίδας για τη συνδρομή της βαρύνουν τον πελάτη. Η προτεινόμενη από τo Diadiktio.com.gr εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων HOSTGATOR χρεώνει γύρω στα 2 € μηναία έξοδα συνδρομής για την διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.
 •  Εφαρμογή διορθώσεων και προσθηκών στην ιστοσελίδα. Οι διορθώσεις δεν αφορούν ολική επανασχεδιάση της ιστοσελίδας, αλλά μεταβολή των κειμένων/εικόνων που περιλαμβάνει, ενημέρωση των δομικών της συστατικών (script, plugin, CMS) και προσθήκες περιεχομένου μέχρι το όριο που καθορίζει το πρόγραμμα κατασκευής ιστοσελίδας που έχει επιλέξει ο πελάτης.
 •  Ενημέρωση SEO του κώδικα, υποβολή της ιστοσελίδας στις κύριες μηχανές αναζήτησης και δημοσίευση σχολίου σε συναφές με το αντικείμενό της ιστολόγιο (blog) ανά τρίμηνο.

Για τις παροχές με αστερίσκο (*) το Diadiktio.com.gr πρέπει να έχει πρόσβαση στο κεντρικό πίνακα ελέγχου (Control Panel) του λογαριασμού φιλοξενίας της ιστοσελίδας του πελάτη.

Πέρα από την άμεση υποστήριξη, το Diadiktio.com.gr μπορεί να εκπαιδεύσει εσάς ή κάποιον από το προσωπικό σας να συντηρεί και να ανανεώνει την ιστοσελίδα σας, έτσι ώστε να απαλλαγείτε μια και καλή από την υποχρέωση συνεργασίας με εμάς ή με οποιαδήποτε εταιρεία υποστήριξης ιστοσελίδων. Η επιλογή αυτή συμφέρει μακροπρόθεσμα τις μέσες επιχειρήσεις και τους μεμονωμένους επαγγελματίες ή επιχειρήσεις που ασχολούνται με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Η διάρκεια εκπαίσευσης εξαρτάται από το αρχικό επίπεδο γνώσεων του ενδιαφερομένου, αλλά συνήθως 10-15 συνεδρίες επαρκούν. Οι συνεδρίες διαρκούν 1,5 ώρα η κάθεμια και κοστίζουν 20 €.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Αντικειμενική Συμβουλευτική

Ένας φίλος κοντά σας

Η υπηρεσία συμβουλευτικής απευθύνεται σε άτομα που έχουν αναθέσει ή σκοπεύουν να αναθέσουν την κατασκευή της ιστοσελίδας τους σε μια εξειδικευμένη εταιρεία ή έναν προγραμματιστή και επιθυμούν να εξασφαλίσουν ότι η επένδυσή τους θα έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η φιλοσοφία της υπηρεσίας είναι πολύ απλή. Αντί ο πελάτης να αντιμετωπίσει μόνος του τις προκλήσεις που είναι συνασμένες με την κατασκευή της ιστοσελίδας του, ένας εκπρόσωπος του Diadiktio.com.gr τον συντροφεύει και τον καθοδηγεί στην όλη πορεία, παρέχοντας συμβουλές αφενός ως προς τη σχεδίαση και την όλη ανάπτυξη της ιστοσελίδας, αφετέρου ως προς την απόδοση και τις υποχρεώσεις της εταιρείας ή του προγραμματιστή που έχει ή πρόκειται να αναλάβει το όλο έργο.

Η κεντρική ιδέα της συμβουλευτικής υπηρεσίας βασίζεται στην καθημερινή εμπειρία. Όταν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει ένα αυτοκίνητο, αντί να πάει μόνος του στον έμπορο, συνήθως προτιμά να πάρει μαζί του και έναν φίλο του που να γνωρίζει από αυτοκίνητα. Ο φίλος αυτός, μη έχοντας να αποκομίσει κάποιο κέρδος από την όποια απόφαση του ενδιαφερομένου, συμβουλεύει αντικειμενικά και προστατεύει τα συμφέροντα του υποψήφιου αγοραστή. Στην περίπτωση της κατασκευής μιας ιστοσελίδας, το Diadiktio.com.gr αναλαμβάνει το ρόλο του φίλου που σας συντροφεύει από την αρχική διερεύνηση των προσφορών για επιλογή της εταιρείας ή του προγραμματιστή που θα αναλάβει το έργο μέχρι την οριστική ολοκλήρωσή του, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία της, προκειμένου να πετύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η υπηρεσία τιμολογείται με βάση την τελική τιμή που θα σας χρεώσει η όποια εταιρεία ή μεμονωμένο άτομο αναλάβει το έργο κατασκευής της ιστοσελίδας σας και ανέρχεται στο 10% της τιμής αυτής, με κατώτερο όριο τα 20€ και ανώτερο όριο τα 120€. Έτσι, αν η τιμή που θα κοστίσει η ιστοσελίδα σας ανέρχεται σε:

 • 0-200€, το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται σε 20€,
 • 200-1200€, το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται στο 10% της τιμής της,
 • 1200€ και πάνω, το κόστος της υπηρεσίας ανέρχεται σε 120€.

Στην τιμή αυτή περιλαμβάνεται η επιμέλεια κειμένων (διορθώσεις, ρετουσάρισμα) στα Ελληνικά και στα Αγγλικά, αλλά όχι η δακτυλογράφηση, η σύνταξη ή η μετάφρασή τους. Για τις υπηρεσίες αυτές ισχύουν οι τιμές που έχουν προαναφερθεί για τα ΒΑΣΙΚΑ ΠΑΚΕΤΑ.

Διευκρινίζεται εκ νέου ότι ο σκοπός μας ως σύμβουλοι θα είναι να προστατεύσουμε τα συμφέροντά σας και σε καμιά περίπτωση να προσπαθήσουμε να «πάρουμε εμείς την δουλειά», διαβάλλοντας το συνάδερφο που έχετε επιλέξει ως συνεργάτη. Αν κρίνουμε ότι ο συνεργάτης σας είναι αναξιόπιστος θα σας προτείνουμε να τον αλλάξετε με όποιον άλλον εσείς θέλετε, αλλά όχι με εμάς. Δε θα σας προτείνουμε καν με ποιον να τον αλλάξετε, ας είναι όποιος εσείς κρίνετε, αλλά όχι εμείς. Η πρακτική αυτή αποτελεί κεντρική πολιτική μας, η οποία τηρείται ευλαβικά και αποσκοπεί στη διαφύλαξη του κύρους μας ως συμβούλων. Έτσι, ας έχετε υπόψη σας ότι αν μας προσλάβετε ως σύμβουλους για μια ιστοσελίδα, ΔΕΝ θα μπορείτε στο μέλλον να μας προσλάβετε ως κατασκευαστές της ίδιας ιστοσελίδας.

ΕΠΙΚΟΙNΩΝΙA

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε !

Επικοινωνία

Έχετε Απορίες ή Ανησυχίες;

Ενδιαφέρεστε για συνεργασία;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Diadiktio.com.gr

Σανίδα Web Design

 Διεύθυνση: Μηθύμνης 51, 11252 - ΑΘΗΝΑ

 Τηλέφωνο: 6941.60.57.57

 Email: webmaster @ diadiktio.com.gr, sanida.web.design @ gmail.com

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ


ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Διαδώστε την ιστοσελίδα μας

Για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους όσους τις χρειάζονται και δεν είναι σε θέση να πληρώσουν τις αδικαιολόγητα ακριβές τρέχουσες τιμές της αγοράς χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας. Κοινοποιήστε την ιστοσελίδα μας στα κοινωνικά δίκτυα που είστε μέλος, μπορεί κάποιος φίλος σας να ενδιαφέρεται για μια φτηνή και ποιοτική ιστοσελίδα.

Facebook

Twitter

Google+

Pinterest

LinkedIn

Tumblr

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Επισημαίνεται εξαρχής ότι δεν αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων που σύμφωνα με την δική μας απόλυτη και τελική κρίση εμπλέκονται σε παράνομες πράξεις ή προτρέπουν σε έκνομες δραστηριότητες. Τέτοιες ενδεικτικά είναι η παράνομη διακίνηση περιεχομένου που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, οι πυραμιδικές απάτες, η είσπραξη χρηματικών ποσών με ψευδείς προφάσεις, η παιδική πορνογραφία και η ρατσιστική βία.